Home Wie zijn wij Veelgestelde vragen Betaling Praktijkinformatie Contact

Samenwerking met Famed
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Wij hebben daarom het versturen en innen van onze nota’s uitbesteed aan Famed. Famed is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd (ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd).

Wat staat er op uw nota?
Uw nota bestaat uit de verrichting die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven er voor tandheelkunde zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw nota op papier of digitaal?
Uw nota bevat privacygevoelige gegevens. Om er zeker van te zijn dat alleen u de nota kunt inzien, wordt er bij de digitale nota altijd een extra controle (sms-verificatie) uitgevoerd alvorens u de nota kunt downloaden. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen? Neem dan contact met ons (mondhygiënisten) op, zodat wij dit in uw gegevens kunnen aanpassen.

Betalingsregeling
Famed hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Famed. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Contact Famed
www.notavanfamed.nl of op telefoonnummer: 0900-0885 (Voor dit nummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten.)
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.